DSP Forsterker

Universal DSP Forsterker | Plug and Play
Gir ett fantastisk lydbilde
Enkel montering samt enkelt justring


Connector
  • ISO-Kontakt
  • QuadLock-Kontakt

kr 995,00DSP Forsterker som er plug and play!

DForsterkeren kommer med enten Quadlock eller ISO og kan monteres på alle tyske biler samt alle biler som bruker standard iso eller Quadlock kontakt.  Opplevelsen er som å sette i nye høyttalere i bilen.  Diskant blir høyere og Bass blir dypere. Hele lydbilde i bilen forandres til en helt annen opplevelse.

Bestilles denne sammen med en spiller, vil vi legge ved riktig kabel for den aktuelle spilleren.

Montering er plug and play og tar noen minutter. Denne fungerer fint med original spillere og er ikke avhengig av Android enheter for å fungere.

9980 Produkter

Spesifikke referanser

Vi tar forbehold om feil i annonse og feil pris. Alle varer solgt på www.graviton.no kan variere noe ut ifra bildene. Kontakter bak kan se noe annerledes ut. DAB+ signal kan variere fra bil til bil. Det er alltid anbefalt med best mulig antenne. Antenne som medfølger spillerene er kun en standard vindusantenne. Kommunikasjon med alle biler kan ikke garanteres, er du i tvil spør oss før kjøp. Visse spillere kan være kompliserte å montere. All montering skjer på eget ansvar, Graviton AS tar ikke ansvar for feilmonteringer. Oppgi alltid bilinfo ved bestilling om du er i tvil.